Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
TB-C004U
Εταιρεία:
Ezpz
15,00

Σκορπίζει παντού το μικρό σας το φαγητό του όταν τρώει; Γλυστράει το πιάτο ή το μπολ του κατά την διάρκεια του γεύματός του; Η λύση είναι το Ezpz!

Το Tiny Bowl της Ezpz είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει στα μικρότερα καθισματάκια φαγητού. Eίναι ένα "όλα σε ένα" δίσκος και μπολ που συγκρατεί την ακαταστασία του παιδιού κατά την διάρκεια του φαγητού και σχεδιασμένο για να κάνει το γεύμα των παιδιών ευκολότερο, λιγότερο ακατάστατο και περισσότερο διασκεδαστικό! Είναι κατασκευασμένο από 100% σιλικόνη κατάλληλη για τρόφιμα διασφαλίζοντας ότι ο δίσκος με το πιάτο θα παραμένουν σταθερά στο τραπέζι και δεν θα γλιστράνε. Μαθαίνει το παιδί να τρώει μόνο του και αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες. Είναι υποαλλεργικό, δεν αναπτύσσονται βακτήρια, δεν φθείρεται και είναι BPA, BPS, PVC & χωρίς φθαλικό. Είναι κατάλληλο για σούπες, μακαρονάδες, δημητριακά ή κρέμες.

Βεντουζώνει στο τραπέζι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχετε ατυχήματα από γλυστρίματα. Το εξωτερικό χείλος και η ελαστική κατασκευή του βοηθούν στην συλλογή της "ακαταστασίας" και κάνουν πιο εύκολη την μεταφορά τους στο νεροχύτη. Εύκολο στο πλύσιμο και κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων. Εύκολη αποθήκευση σε ράφια ή σε συρτάρια. Μεταφέρεται παντού πολύ εύκολα, ακόμα και μέσα στην τσάντα σας, και είναι ιδανικό για ταξίδια. Ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα καθισματάκια φαγητού. Είναι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και φούρνους σε μέγιστη θερμοκρασία 175 βαθμούς.

Σχεδιασμένο για βρέφη από 6 μηνών και πάνω.

Χωρητικότητα 150ml

Διαστάσεις 22 X 16 εκ.