Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
MOS008
Εταιρεία:
Poppik
17,00

Μεγάλο μωσαϊκό με αυτοκόλλητα – Παγκόσμιος Χάρτης

Από την Αρχαιότητα, οι άνθρωποι έχουν χαρτογραφήσει τον κόσμο. Πιστοί σε αυτή την παράδοση, οι εικονογράφοι του Atelier Cartographik προσφέρουν έναν μοναδικό χάρτη με έγχρωμα pixels.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αυθεντικό παγκόσμιο χάρτη με αυτοκόλλητα: σε στυλ «pixel art», και να ανακαλύψετε τα όμορφα τοπία που βρίσκονται στον πλανήτη μας: λίμνες και βουνά, πεδιάδες και παγετώνες…

Θα ακολουθήσετε έναν χρωματικό κώδικα καθώς κάθε χρώμα έχει μια έννοια που εξηγείται σύμφωνα με τους κλασικούς κανόνες χαρτογράφησης.

Ένας μοντέρνος τρόπος για να ανακαλύψετε την ποικιλομορφία των τοπίων του κόσμου.

Σε αυτό το πόστερ, αυτοκόλλητα διαφορετικών χρωμάτων και σχημάτων τοποθετούνται ακολουθώντας έναν αριθμητικό κώδικα και δημιουργούν όμορφα μάνταλα στη μορφή καλειδοσκοπίου.

Αυτή η δραστηριότητα έχει κατασκευαστεί για μικρά παιδιά και τα απομακρύνει με έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο μακριά από τις οθόνες. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν τόσο σε ομάδες, χάρη στο μεγάλο μέγεθος του πόστερ (100 Χ 60 εκ.) και στον μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων ή και μόνα τους. Ενισχύει την ικανότητα αναγνώρισης χρωμάτων και σχημάτων και τη λεπτή κινητικότητα. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν και να επανακολληθούν για ατελείωτο παιχνίδι.

Μια δημιουργική δραστηριότητα που προάγει την ηρεμία και τη συγκέντρωση.

Όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια μας για παιδιά συμμορφώνονται με το πρότυπο παιχνιδιών CE, εγγυημένο χωρίς φθαλικό εστέρα και είναι πιστοποιημένα με PEFC: από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση.

Περιέχει: 1 εκπαιδευτική αφίσα (100X60εκ.) + 1600 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα
Εικόνογράφηση: Atelier Cartographik 

Διαστάσεις συσκευασίας 22 Χ 35 εκ.

Ηλικία 6 - 12