Ξύλινη Σανίδα Ισορροπίας Με Φελλό

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
211860_NC
Εταιρεία:
Tic Toys
120,00

Η ξύλινη σανίδα ισορροπίας das.Brett Balance Board, της γερμανικής εταιρείας TicToys είναι ένα πολυλειτουργικό παιχνίδι και ταυτόχρονα ένα αθλητικό αξεσουάρ. Μια σανίδα κατασκευασμένη από 11 φύλλα καπλαμά οξιάς, η οποία προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες χρήσης: ισορροπίας, κούνια, slide, έλκηθρο....

Η βάση του έχει φελλό και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για σκληρές επιφάνειες, όπως πλακάκια, laminate ή παρκέ. Προστατεύει το δάπεδο, αποτρέπει την ολίσθηση και μειώνει τους θορύβους. Ο φελλός είναι ένα από τα πιο βιώσιμα φυσικά υλικά. Το balance board είναι διαυγές λουστραρισμένo φυσικό ξύλο με λωρίδες φελλού.

Ένα φανταστικό ξύλινο παιχνίδι για τα παιδιά που θα εξάψει τη φαντασία τους χωρίς οδηγίες. Τα παιδιά μπορούν να ισορροπήσουν, να ξαπλώσουν, να περιστρέφονται, να το κάνουν γέφυρα ακόμα και τσουλήθρα!

Επίσης είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ γυμναστικής για τη μαμά και τον μπαμπά! Βρείτε τις οδηγίες ασκήσεων που περιέχονται, για ένα πρόγραμμα με ασκήσεις για ζέσταμα, cardio, ενδυνάμωση και stretching.

Απλός σχεδιασμός σε μια ξύλινη σανίδα με λάδι ανθεκτικό, που καθαρίζει εύκολα. Χωρίς διαλύτες, δερματολογικά ελεγμένο και ασφαλές από φυσικά έλαιο Swabian Alb.

Μέγεθος 86 Χ 28 Χ 19 εκ.

Βάρος 2,3 κιλά

Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών +, έφηβους και ενήλικες έως 120kg

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατάλληλο για ένα άτομο μόνο. Αθλητικό αξεσουάρ σύμφωνα με το DIN EN 913. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών πρέπει να επιτηρούνται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ σε επίπεδο έδαφος.