Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
423105
Εταιρεία:
Tommee Tippee
35,00

Το καλύτερο βοήθημα ύπνου που μπορείτε να το πάρετε παντού μαζί σας! Είναι μικρό, ελαφρύ και μπορείτε να το κρεμάσετε όπου θέλετε για να το μεταφέρετε!

Διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά της γνωστής Ollie της Κουκουβάγιας, βραβευμένη σαν βοήθημα ύπνου και παιχνίδι, επί σειρά ετών, από όλους τους γονείς! Αναπαράγει 6 διαφορετικούς χαλαρωτικούς ήχους (καρδιακός παλμός, βροχή, λευκός θόρυβος ή επιλογή από τρία νανουρίσματα) και έχει και αισθητήρα κλάματος για να μην μένει λεπτό το μωράκι σας παραπονεμένο! Ενεργοποιείται με τον θόρυβο όταν κλαίει το μωρό, παίζοντας μουσική για 20 λεπτά

Εκτός από το ιδανικό μέγεθος που βοηθάει στις μετακινήσεις είναι και επαναφορτιζόμενο με καλώδιο USB και δεν χρειάζεται μπαταρίες. Απλά βάλτε το καλώδιο σε έναν φορτιστή και σε πολύ λίγο θα είστε έτοιμοι!

Διαθέτει λουράκι με velcro για να το κρατάει το μωράκι σας αλλά και το κρεμάσετε στο καρότσι, το κάθισμα αυτοκινήτου, το πάρκο δραστηριοτήτων, στο αυτοκίνητο ακόμη και στη τσάντα για το σχολείο...αφού δεν θα θέλει να το αποχωριστεί!

Ο εσωτερικός μηχανισμός μπορεί να αφαιρεθεί και το κουκλάκι μπορεί να πλυθεί σύμφωνα με τις οδηγίες.

Επαναφορτιζόμενη με USB power pack και διάρκεια λειτουργίας 6 ώρες.

Διαστάσεις 10 Χ 6,5 Χ 13 εκ.

Ηλικία 0+