Ξύλινο Παιχνίδι Κροκέ

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
TH366
Εταιρεία:
Tooky Toy
30,00

To ξύλινο παιχνίδι κροκέ περιλαμβάνει 4 ξύλινες σφύρες, 4 χρωματιστές μπάλες, 2 ξύλινους ραβδωτούς πασσάλους, 6 στεφάνες και μία τσάντα μεταφοράς του εξοπλισμού. 

Το παιχνίδι κροκέ είναι διαχρονικό και με μακρά παράδοση σε αγγλόφωνες χώρες. Κάθε παίκτης διαλέγει τη μπάλα και τη σφύρα στο χρώμα που επιθυμεί. Το παιχνίδι είναι απλό στη λογική του, αλλά μπορεί να διαρκέσει ώρες.

Τοποθετήστε τις αψίδες στο έδαφος, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους. Οι παίκτες πρέπει να χτυπήσουν τη μπάλα με την ξύλινη σφύρα και να καταφέρουν να περάσει μέσα από τις αψίδες. Κερδίζει πόντους για κάθε στεφάνη, και συνεπώς το παιχνίδι ο παίκτης ή η ομάδα που θα καταφέρει να περάσει τη μπάλα μέσα από όλες τις αψίδες, πραγματοποιώντας όσα λιγότερα χτυπήματα γίνεται.

Το κροκέ απαιτεί συγκέντρωση και στρατηγική, ωστόσο είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό για παίκτες ηλικίας από 3+ ετών. Με το παιχνίδι οι παίκτες εξασκούν τις λεπτές κινητικές δεξιότητές τους, την κριτική και στρατηγική σκέψη.

Το σετ περιλαμβάνει 17 τεμάχια. Είναι κατάλληλο για 4 παίκτες ή ομάδες των 2 ατόμων. Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για εξωτερικό χώρο, στον κήπο ή την παραλία. Απολαύστε αυτό το κλασικό και διασκεδαστικό παιχνίδι με την οικογένεια ή τους φίλους σας!

Διαστάσεις συσκευασίας 59 Χ 10 Χ 20 εκ.

Ηλικία 3+