Όροι Χρήσης

    Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.tospitaki.gr

    Το www.tospitaki.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου του καταστήματος λιανικής πώλησης παιχνιδιών «Το Σπιτάκι», που εδρεύει στην Αγ. Κωνσταντίνου 100 στην Πάτρα.

    Παρακαλούμε , διαβάστε με προσοχή τους όρους της πριν από την χρήση αυτού του ιστότοπου. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.tospitaki.gr, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους του. Στην περίπτωση που δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους , δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δικτυακό τόπο και να κάνετε οποιαδήποτε  συναλλαγή. Με την εγγραφή σας και την αποστολή της παραγγελίας σας, συνεπάγεται αποδοχή όλων των όρων.

Ανανέωση Όρων Χρήσης

    Η ιστοσελίδα www.tospitaki.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τος παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Πνευματικά Δικαιώματα

    Η επωνυμία, το λογότυπο, τα γραφικά και τα διακριτικά γνωρίσματα της ιστοσελίδας www.tospitaki.gr είναι αποκλειστικά σήματα και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της και δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν, επαναχρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε λόγο χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας. Τα πνευματικά δικαιώματα της ιστοσελίδας προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το ιστότοπο. 

Περιορισμός Ευθύνης

    Η ιστοσελίδα www.tospitaki.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχονται, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των δεδομένων στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα προμηθευτών της και περιέχονται στην ιστοσελίδα. Η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά των εκάστοτε προμηθευτή του προϊόντος. 

    Στην παρουσίαση του κάθε προϊόντος αναγράφεται ένδειξη διαθεσιμότητάς του, αλλά η τελική διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε, επιβεβαιώνεται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα διαφέρει η εταιρεία εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. 

    Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tospitaki.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που παρουσιασθούν στους χρήστες κατά της πρόσβασή τους στην ιστοσελίδα και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου.

Υποχρεώσεις Χρήστη

    Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.tospitaki.gr συμφωνούν και αναλαμβάνουν την ευθύνη ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.

    Οι χρήστες δε δικαιούνται να μεταδόσουν με e-mail ή με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με τον νόμο η τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες , ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν η αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων η που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας). Επίσης μετάδοση περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία , εμπορικό σήμα , εμπορικό μυστικό , πνευματικά δικαιώματα  η άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Επιστροφές/Ακυρώσεις

    Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη ημέρα παράδοσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση αυτή μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 2610427242 ότι επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται άθικτα χωρίς να έχει ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία. Τα έξοδα επιστροφής και εκ νέου αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

    Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή τηλεφωνικά σε εργάσιμες ώρες χωρίς κανένα κόστος, αρκεί αυτό να γίνει προτού αποσταλούν τα προϊόντα. Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής σας ή επιστροφής των προϊόντων σύμφωνα με τους ακριβώς παραπάνω όρους και με δεδομένο ότι η πληρωμή τους έχει ήδη γίνει, τότε τα χρήματα σας επιστρέφονται (παρακρατώντας πιθανά έξοδα αποστολής) με κατάθεση τους σε προσωπικό σας λογαριασμό εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα συμφωνίας ακύρωσης.