Namaki Fox Gold Sparkling Pouch

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
110922
Εταιρεία:
Namaki
30,00

Σετ ομορφιάς από την Namaki με πούδρα και lip balm σε νεσεσέρ μεταφοράς, με σχέδιο τη χρυσή αλεπού!

  • Με το Magical Brush namaki και την πιστοποιημένη οργανική Gold Sparkling Powder, τα παιδιά μπορούν πλέον να λάμπουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια καθώς φαντάζονται όσους μαγικούς κόσμους θέλουν!

Εφαρμόστε σε δέρμα και μαλλιά. 100% φυσική σκόνη

Τρόπος χρήσης: Ξεβιδώστε το κάτω μέρος της βούρτσας και ρίξτε προσεκτικά την Sparkling Powder.  Βιδώστε ξανά σφιχτά το κάτω μέρος της βούρτσας. Αφαιρέστε το καπάκι και σύρετε τον κύλινδρο που προστατεύει το πινέλο προς το κάτω μέρος. Για να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε, ανακινήστε το απαλά και χτυπήστε το πινέλο στην παλάμη του χεριού σας για να βοηθήσετε την Sparkling Powder να κινηθεί. Πούδρα προσώπου 4 gr

  • Το lip balms της namaki, πέρα από το γεγονός ότι είναι διασκεδαστικό και όμορφο, είναι επίσης σχεδιασμένο να προστατεύει και να ενυδατώνει τα χείλη με την πλούσια, ευχάριστη υφή του! Θα προσθέσει λάμψη στο πρόσωπο των παιδιών,  σε γυαλιστερό μαργαριτάρι και έχει φυσικό άρωμα βανίλιας.  Τα παιδιά με κάθε ευκαιρία, λατρεύουν να ντύνονται και να κάνουν μακιγιάζ σαν της μαμάς! Έχουν οικολογικό σχεδιασμό από την αρχή μέχρι το τέλος, συμπεριλαμβανομένων και των υλικών συσκευασίας και οργανικής 100% φυσικής σύνθεσης, ώστε να είναι απαλά για την υγεία των παιδιών και για το περιβάλλον.

Κραγιόν ενυδάτωσης 3,5 gr

Πιστοποιημένο από την ετικέτα Cosmecert Cosmos Organic

Κατασκευασμένο στην Ιταλία

Προσοχή: Φυλάξτε το μακριά από μικρά παιδιά, εκτός αν είναι υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Μην καταπιείτε. Μόνο για εξωτερική χρήση. Μην εισπνέετε.

Διαστάσεις νεσεσέρ 16 Χ 5 Χ 12 εκ.