Jaq Jaq Bird Mini Βιβλίο Ζωγραφικής Elephant & 4 Markers

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
JJB-GNG-DBKMINI-CEL-ELEPH
Εταιρεία:
Jaq Jaq Bird
15,00

Ξεφυλλίστε τα βιβλιαράκια ζωγραφικής Jaq Jaq Bird και δείτε τις ζωγραφιές των παιδιών σας να παίρνουν ζωή μέσα στις σελίδες μαυροπίνακα!

Τα βιβλία ζωγραφικής της Jaq Jaq Bird δεν είναι ακόμη ένα απλό μπλοκ ζωγραφικής. Είναι η πρώτη επαφή του παιδιού με την τέχνη της ζωγραφικής, είναι ο τρόπος που τα παιδιά εκφράζουν τα δικά τους συναισθήματα και σκέψης! Η φαντασία με την Jaq Jaq Birds δεν έχει όρια! Ξεχωρίζει γιατί είναι φτιαγμένο από σελίδες μαυροπίνακα και έτσι δεν χρειάζεται να αγοράζετε διαρκώς νέα μπλοκ ζωγραφικής αφού αυτό σβήνει με ένα νωπό πανάκι και μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε!

To Jaq Jaq βιβλίο ζωγραφικής είναι ένα υπέροχο δώρο για τα παιδιά, που θα το έχει και θα απασχολείται παντού δημιουργικά!

Ένα βιβλιαράκι με 8 σελίδες μαυροπίνακα για να δημιουργεί χωρίς σκόνη ή λεκέδες!

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται κουτί με 4 Wishy Washy Markers!

Η Jaq Jaq δημιούργησε για τους μικρούς αλλά και μεγάλους καλλιτέχνες τους μοναδικούς μαρκαδόρους Wishy Washy! Οι μαρκαδόροι αυτοί ξεχωρίζουν γιατί έχουν βάση το νερό!!! Σβήνουν πανεύκολα με ένα πανάκι!

Η ζωντάνια των χρωμάτων και ο τρόπος που αποτυπώνονται στις επιφάνειες είναι εντυπωσιακός! Κάνουν τις ζωγραφιές μας να παίρνουν ζωή!

Οι μαρκαδόροι Wishy Washy μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα προϊόντα της Jaq Jaq Birds αλλά και σε οποιαδήποτε μη πορώδη επιφάνεια!

Επειδή η βάση τους είναι το νερό και όχι η αλκοόλη είναι πιο ασφαλή για παιδιά.

Ένα οικολογικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά με αστείρευτη φαντασία.

Ένα μικρό, ελαφρύ, φορητό βιβλίο που μπορεί να χρησιμοποιεί στο σπίτι, στο ταξίδι και σε κάθε σας βόλτα!

Διαστάσεις 15 Χ 15 εκ.

Ηλικία 3+