Εκπαιδευτικός Κύβος Δραστηριοτήτων Board Deluxe Set

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
121062
Εταιρεία:
Top Bright
50,00

Busy Board Deluxe Set από την εταιρεία Top Bright. Με τον κύβο δραστηριοτήτων Deluxe, τα νήπια μπαίνουν στον κόσμο της ανακάλυψης: το διασκεδαστικό σετ αποτελείται από έναν μικρό κύβο (8 Χ 8 Χ 8 εκ.), έναν πίνακα και 15 συναρπαστικά πρόσθετα στοιχεία που τα παιδιά μπορούν να συνδέσουν είτε στον κύβο είτε στον πίνακα.

Είτε πρόκειται για διαφορετικές κλειδαριές που πρέπει να διαλέξουν, είτε για ένα αστείο έλικα είτε για μια ποικιλία κουμπιών που πρέπει να πατήσουν ή να γυρίσουν - υπάρχουν πολλά για να πιάσουν, να κουμπώσουν και να εξερευνήσουν! Στην πορεία, τα παιδιά εξασκούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες, το συντονισμό χεριού-ματιού, τη συγκέντρωση και τη λογική σκέψη παίζοντας. Επιπλέον, γίνονται δημιουργικά και συνδυάζουν ξανά και ξανά τα στοιχεία του εξερευνητή μεταξύ τους στον πίνακα ή στον κύβο.
Ο χαριτωμένος κύβος έχει επίσης εύχρηστο μέγεθος και επομένως είναι ιδανικός και για εν κινήσει σε μακρινά ταξίδια με το τρένο ή το αυτοκίνητο !

Το παιχνίδι μεγαλώνει επίσης μαζί με τα παιδιά και προσφέρει πέντε στοιχεία που μπορούν να συνδεθούν το καθένα σε διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας - ταιριάζοντας απόλυτα με τα αναπτυξιακά στάδια των νηπίων από 12 μηνών, από 18 μηνών και από 24 μηνών.
Όλα τα παιχνίδια της Top Bright είναι κατασκευασμένα με στρογγυλές άκρες για να μην τραυματιστεί το μωρό.

Διαστάσεις συσκευασίας 39 Χ 10 Χ 28 εκ.

Ηλικία 12 μηνών+, 18 μηνών+, 24 μηνών+