Crazy Motors Γκαράζ Με Ασανσέρ

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
DJ05495
Εταιρεία:
Djeco
70,00

Αυτό το υπέροχα σχεδιασμένο γκαράζ είναι ιδανικό για τα αγαπημένα σας αυτοκίνητα Crazy Motors της εταιρείας Djeco! Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τους κινητήρες σας σε αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον ξύλινο γκαράζ με πλαστικά μέρη. Με ανελκυστήρα που ανεβάζει τα αυτοκίνητά σας στο υψηλότερο επίπεδο και ράμπα για γρήγορη έξοδο, αυτό το γκαράζ είναι γεμάτο διασκέδαση και ενθουσιασμό. Επιπλέον, διαθέτει αποσπώμενα αξεσουάρ, όπως κυλίνδρους και ηλεκτρικούς σταθμούς φόρτισης, καθιστώντας το το απόλυτο σετ παιχνιδιού για μικρά παιδιά.

Γνωρίστε τους απίθανους οδηγούς αγώνων με τα τρελά αυτοκίνητα τους και ξεκινήστε την δική σας συλλογή!

Η σειρά Crazy Motors της εταιρείας Djeco αποτελείται από ευφάνταστα μεταλλικά αυτοκινητάκια σε αναλογία 1/43. Διαθέτουν λαστιχένιες ρόδες, καθώς και ανάρτηση ώστε να είναι ανθεκτικά και να αντέχουν ακόμη και στους πιο κακοτράχαλους δρόμους! Αυτό που τα κάνει ξεχωριστά, εκτός από τον πρωτότυπο σχεδιασμό, είναι πως το καθένα διαθέτει και έναν αστείο οδηγό, που παραμένει σταθερός στο αμαξάκι του και μπορεί να περιστραφεί το κεφάλι του.

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ρόλων, που απελευθερώνει την δημιουργικότητα των παιδιών, τους επιτρέπει να πλάσσουν τα δικά τους φανταστικά σενάρια και να εξελίξουν παράλληλα τον προφορικό τους λόγο.

Ζήστε τον πιο διασκεδαστικό αγώνα πρωταθλήματος Crazy Motors με τα αυτακινητάκια της Djeco. Μπορείτε να δείτε όλη την συλλογή εδώ: Crazy Motors

* Τα αυτοκινητάκια δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Σχεδιασμός: Steve Simpson & Christophe Gilet

Διαστάσεις γκαράζ 40 Χ 32 Χ 26 εκ.

Ηλικία 3 - 9

Ετικέτες: