Gorjuss Μάσκα Προστασίας Dancing Among The Stars 3-5

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
120
Εταιρεία:
Santoro
12,90 11,50

Κερδίζεις 1,40€

Μάσκα προστασίας Gorjuss από την εταιρεία Santoro London, για ηλικίες 3 - 5.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ

Κατασκευασμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές UNE0060:20 και CWA 17553:20E Επίπεδο 90. Κατασκευασμένο 100% στην Ισπανία.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Είναι απαραίτητη η επίβλεψη των μικρών παιδιών από ενήλικα κατά την τοποθέτηση ή αφαίρεση της μάσκας.

Η υγειονομική μάσκα δεν αναιρεί την εφαρμογή των συμπληρωματικών μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης που είναι απαραίτητα σύμφωνα με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας. Τα μέτρα συλλογιοκής προφύλαξης έχουν προτεραιότητα έναντι των μέτρων ατομικής προφύλαξης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Κατασκευασμένες από υγροαπωθητικό και αντιβακτηριακό ύφασμα, απωθεί το νερό και τα μόρια (μικροσταγονίδια) δημιουργώντας στεγανότητα πάνω στο ύφασμα. Επιτρέπουν την αναπνοή, είναι άνετες στη χρήση και έχουν μαλακά λάστιχα. Πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται, με σεβασμό στο περιβάλλον. Η διπλή επίστρωση παρέχει υψηλό επίπεδο βακτηριακού φιλτραρίσματος και μεγάλη δυνατότητα προφύλαξης κατά την αναπνοή με την αποβολή των σταγονιδίων από μέσα προς τα έξω και το αντίθετο.

Αποτελεσματικότητα βακτηριακού φιλτραρίσματος (BFE) δύο επιστρώσεων >95. Μονάδα Μέτρησης % , ανεκτικότητα >90, αναπνευσιμότητα (διαφορική πίεση) <60, PA / cm2: 27.1, επαναχρησιμοποιούμενες έως 88 πλύσεις, με πιστοποίηση από το ITEL.

Οδηγίες πλυσίματος και απολύμανσης:

Οι μάσκες πλένονται με συνηθισμένο απορρυπαντικό στους 35 βαθμούς, σιδερώνονται με ατμό μετά από κάθε πλύσιμο ώστε να ενεργοποιηθεί η υγροαπωθητική επεξεργασία. Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικό.