Poppik Discovery Stickers Dinosaurs

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
DIS005
Εταιρεία:
Poppik
18,00

Μεγάλο πόστερ με αυτοκόλλητα – Δεινόσαυροι

Ένα πολύ όμορφο πόστερ δεινοσαύρων με 32 μεγάλα αυτοκόλλητα, που το καθένα μπορεί να ξανακολληθεί. Κάθε δεινόσαυρος έχει έναν αριθμό για να μπορεί το παιδί εύκολα να το κολλά στην αφίσα, ακολουθώντας τους αριθμούς που υποδεικνύονται. Αυτά τα αυτοκόλλητα αντιπροσωπεύουν όλα τα είδη δεινοσαύρων: T-rex, σκελιδόσαυρο και πολλούς άλλους. Φυτοφάγοι και σαρκοφάγοι δεινόσαυροι, όλοι ονομάζονται και ταξινομούνται σύμφωνα με την περίοδο που ζούσαν: Τριαδική, Κρητιδική ή Ιουρασική.

Αυτή η δραστηριότητα αναπτύσσει την περιέργεια και εμπλουτίζει τη γνώση. Ενθαρρύνει τα παιδιά να παρατηρούν τη φύση και να τη θαυμάζουν – να παίζουν μαζί και να βοηθούν το ένα το άλλο, χάρη στη γιγαντιαία μορφή (100 x 68 εκ.) και στον μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων που μπορούν να επανατοποθετηθούν.

Η δραστηριότητα είναι εύκολη, προάγει τη συγκέντρωση και την ηρεμία και αναπτύσσει την καλλιτεχνική ευαισθησία των παιδιών καθώς είναι δημιουργημένη από την εικονογράφο Clémence Dupont.

Μόλις ολοκληρωθεί η αφίσα, μπορεί να πλαισιωθεί ή να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο!

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί από τον Owen Davey και κατασκευάστηκε για παιδιά άνω των 5 ετών από τη γαλλική εταιρεία Poppik, στην Ισπανία, σύμφωνα με τα πρότυπα παιχνιδιού CE, χωρίς φθαλικό εστέρα, πιστοποιημένο με PEFC: για την αειφόρο διαχείριση δασών.


Περιέχει: 1 εκπαιδευτική αφίσα (100X68εκ.) + 32 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα
Εικόνογράφηση: Charlotte Roederer

Διαστάσεις συσκευασίας 22 Χ 35 εκ.

Ηλικία 5 - 12