Poppik Discovery Stickers Ocean

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
DIS002
Εταιρεία:
Poppik
18,00

Μεγάλο πόστερ με αυτοκόλλητα – Ζώα του ωκεανού

Ένα πολύ όμορφο πόστερ με ζώα του ωκεανού με 59 μεγάλα αυτοκόλλητα, που το καθένα μπορεί να ξανακολληθεί. Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ με τον βυθό και κολλήστε τα πιο γνωστά θαλάσσια ζώα του κόσμου: φάλαινες, δελφίνια, καρχαρίες, μέδουσες και πολύχρωμα κοράλλια. Κάθε ζώο έχει έναν αριθμό για να μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε ποιο ζώο αντιστοιχεί σε κάθε σημείο.

Αυτό το πόστερ επιτρέπει στο παιδί να ανακαλύψει τα ζώα των ωκεανών και να θαυμάσει την ομορφιά τους. Πριν κολλήσει το κάθε ζώο, το παιδί θα πρέπει να παρατηρήσει, να συγκρίνει και να αναγνωρίσει και με αυτόν τον τρόπο να συγκρατήσει καλύτερα όλες τις πληροφορίες.

Μόλις ολοκληρωθεί μπορεί να γίνει ένα όμορφο διακοσμητικό για το δωμάτιο.


Αυτή η δραστηριότητα αναπτύσσει την περιέργεια και εμπλουτίζει τη γνώση. Ενθαρρύνει τα παιδιά να παρατηρούν τη φύση και να τη θαυμάζουν – να παίζουν μαζί και να βοηθούν το ένα το άλλο, χάρη στη γιγαντιαία μορφή (100 x 68 εκ.) και στον μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων που μπορούν να επανατοποθετηθούν.

Η δραστηριότητα είναι εύκολη, προάγει τη συγκέντρωση και την ηρεμία και αναπτύσσει την καλλιτεχνική ευαισθησία των παιδιών καθώς είναι δημιουργημένη από την εικονογράφο Lucie Brunellière.

Μόλις ολοκληρωθεί η αφίσα, μπορεί να πλαισιωθεί ή να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο!

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί από τον Owen Davey και κατασκευάστηκε για παιδιά άνω των 6 ετών από τη γαλλική εταιρεία Poppik, στην Ισπανία, σύμφωνα με τα πρότυπα παιχνιδιού CE, χωρίς φθαλικό εστέρα, πιστοποιημένο με PEFC: για την αειφόρο διαχείριση δασών.


Περιέχει: 1 εκπαιδευτική αφίσα (100X68εκ.) + 59 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα
Εικόνογράφηση: Lucie Brunellière

Διαστάσεις συσκευασίας 22 Χ 35 εκ.

Ηλικία 6 - 12