Poppik Discovery Stickers Flags

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
DIS001
Εταιρεία:
Poppik
18,00

Μεγάλο πόστερ με αυτοκόλλητα – Σημαίες του κόσμου

Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ με τον παγκόσμιο χάρτη και κολλήστε τις σημαίες 197 κρατών. Κάθε σημαία έχει έναν αριθμό για να μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε ποια σημαία αντιστοιχεί σε κάθε χώρα.  Αυτό το πόστερ επιτρέπει στο παιδί να ανακαλύψει τις σημαίες των κρατών και να τις αντιστοιχίσει με τις αντίστοιχες χώρες και με αυτόν τον τρόπο να συγκρατήσει καλύτερα όλες τις πληροφορίες.


Αυτή η δραστηριότητα αναπτύσσει την περιέργεια και εμπλουτίζει τη γνώση. Ενθαρρύνει τα παιδιά να παρατηρούν τη φύση και να τη θαυμάζουν – να παίζουν μαζί και να βοηθούν το ένα το άλλο, χάρη στη γιγαντιαία μορφή (100 x 68 εκ.) και στον μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων που μπορούν να επανατοποθετηθούν.

Η δραστηριότητα είναι εύκολη, προάγει τη συγκέντρωση και την ηρεμία και αναπτύσσει την καλλιτεχνική ευαισθησία των παιδιών καθώς είναι δημιουργημένη από την εικονογράφο Léa Fabre.

Μόλις ολοκληρωθεί η αφίσα, μπορεί να πλαισιωθεί ή να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο!

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί από τον Léa Fabre και κατασκευάστηκε για παιδιά άνω των 7 ετών από τη γαλλική εταιρεία Poppik, στην Ισπανία, σύμφωνα με τα πρότυπα παιχνιδιού CE, χωρίς φθαλικό εστέρα, πιστοποιημένο με PEFC: για την αειφόρο διαχείριση δασών.


Περιέχει: 1 εκπαιδευτική αφίσα (100X68εκ.) + 200 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα
Εικόνογράφηση: Léa Fabre

Διαστάσεις συσκευασίας 22 Χ 35 εκ.

Ηλικία 7 - 12