Poppik Discovery Stickers Mythology

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
DIS018
Εταιρεία:
Poppik
18,00

Μεγάλο πόστερ με αυτοκόλλητα – Ελληνική μυθολογία

Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ και κολλήστε τα 38 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και μεταφερθείτε στην αρχαία Ελλάδα, Θα ανακαλύψτε έτσι τους θεούς του Ολύμπου αλλά και πολλούς μυθικούς ήρωες.

Αυτή η αφίσα με θέμα την Ελληνική Μυθολογία αναπτύσσει τη περιέργεια και εμπλουτίζει τις γνώσεις των παιδιών σχετικά με ένα θέμα που τα συναρπάζει. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν αναγνωρίζοντας τους θεούς και τους ήρωες και θα παρακινηθούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Η αφίσα εικονίζει όλους τους Ολύμπιους Θεούς, ήρωες και ηρωίδες της αρχαιότητας αλλά και μυθικά τέρατα! Το παιδί πρέπει να κολλήσει κάθε φιγούρα στο σωστό σημείο. Με το παιχνίδι αυτό θα γνωρίσετε αλλά και θα εμβαθύνετε τις γνώσεις σας γύρω από την Ελληνική Μυθολογία με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο

 Αυτή η δημιουργική δραστηριότητα με αυτοκόλλητα είναι πολύ εύκολη και διασκεδαστική ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την μνήμη, τη συγκέντρωση και την ηρεμία του παιδιού. Ακόμη αναπτύσσει την καλλιτεχνική ευαισθησία των παιδιών καθώς είναι φτιαγμένη από τους σπουδαίους καλλιτέχνες Le Duo που εικονογράφησαν την αφίσα.

Η αφίσα είναι τυπωμένη και στις δύο πλευρές: η μία είναι στα γαλλικά, και η άλλη στα αγγλικά και συνοδεύεται από επεξηγηματικό φυλλάδιο στα Ελληνικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Κινέζικα.

Μόλις ολοκληρωθεί η αφίσα, μπορεί να πλαισιωθεί ή να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο!

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί από τους Le Duo και κατασκευάστηκε για παιδιά άνω των 7 ετών από τη γαλλική εταιρεία Poppik, στην Ισπανία, σύμφωνα με τα πρότυπα παιχνιδιού CE, χωρίς φθαλικό εστέρα, πιστοποιημένο με PEFC: για την αειφόρο διαχείριση δασών.


Περιέχει: 1 εκπαιδευτική αφίσα (100X68εκ.) + 38 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα
Εικόνογράφηση: Le Duo

Διαστάσεις συσκευασίας 22 Χ 35 εκ.

Ηλικία 7+