Περπατούρα My First 3in1 Steel

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
96595
Εταιρεία:
Scoot And Ride
80,00

Το My First είναι το πρώτο "πατίνι" του μωρού σας από την εταιρεία Scoot & Ride. Η ελαφριά κατασκευή του My First από ειδικό υλικό που απορροφά τους κραδασμούς, το κάνει μαλακό, ασφαλές, ιδιαίτερα ανθεκτικό και ταυτόχρονα φιλικό προς τα έπιπλα του σπιτιού σας. Διαθέτει μετατρεπόμενη πλατφόρμα 3-σε-1 και είναι κατάλληλο από 6 μηνών και για κάθε στάδιο ανάπτυξης του μωρού.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως περπατούρα (baby walker) για τα πρώτα του βήματα. Αφήστε το μικρό σας να σκαρφαλώσει, να σηκωθεί και να περιηγηθεί στον χώρο χωρίς να ανησυχείτε μήπως πέσει και χτυπήσει, χάρη στα ενσωματωμένα τακάκια ολίσθησης που προσφέρουν απόλυτη σταθερότητα κατά τη χρήση.

Η δεύτερη λειτουργία του είναι το ride-on. Μόλις το μωρό σας αρχίσει να περπατά, το My First ξεδιπλώνει τον καινοτόμο πολυλειτουργικό χαρακτήρα του. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και χωρίς κανένα εργαλείο, μπορείτε απλώς να αναποδογυρίσετε την κάτω σανίδα και το μικρό σας θα έχει το πρώτο του όχημα με τροχούς 360° για τις πιο φανταστικές βόλτες!

Τέλος, αφαιρώντας το επάνω μέρος η σανίδα του My First μπορεί να γίνει το πρώτο “skateboard” του μωρού, βελτιώνοντας την ισορροπία και χαρίζοντάς του απόλυτη διασκέδαση!

Το My Frist της Scoot and Ride διαθέτει αφαιρούμενο τιμόνι και εργονομικό κάθισμα με μαλακό ύφασμα στη θέση, το οποίο επίσης αφαιρείται και καθαρίζεται πολύ εύκολα, ενώ ο ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης παιχνιδιών θα κάνει το μωράκι σας ακόμη πιο χαρούμενο! Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικό EPP, χωρίς τη χημική ουσία BPA & PVC, ενώ οι τροχοί του έχουν στρογγυλό σχήμα και δεν κρατούν υπολείμματα.

Διαστάσεις 50 Χ 30 Χ 32 εκ.

Ύψος καθίσματος 22 εκ.

Ηλικία 6 μηνών+


Ετικέτες: