Learning Tube Κ.Ο.Κ. Για Τους Οδηγούς Του Κόσμου

  • Learning Tube Κ.Ο.Κ. Για Τους Οδηγούς Του Κόσμου
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
LT-006
Εταιρεία:
K-Toyz
18,00

Το παιχνίδι «Κ.Ο.Κ. για τους Οδηγούς του Κόσμου» είναι ένα από τα παιχνίδια της σειράς Learning Tube και αποτελεί μια συλλογή 63 σημάτων οδικής κυκλοφορίας και της σημασίας τους, η γνώση των οποίων επιβάλλεται για την ασφαλή οδήγηση στα οδικά δίκτυα του Κόσμου.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι η γνώση των βασικών σημάτων και κανόνων του Κ.Ο.Κ. στα παιδιά, ώστε να εξοικειωθούν από νωρίς με τους κανόνες που προτάσσει η νομοθεσία για την ορθή οδηγική συμπεριφορά και ταυτόχρονα η απόκτηση ορθής οδηγικής κουλτούρας και κυκλοφοριακής παιδείας, που θα συμβάλει στην δημιουργία ευσυνείδητων οδηγών στο μέλλον. Το παιχνίδι αποτελεί μια ευκαιρία και για τους μεγαλύτερους, παλιούς και νέους οδηγούς, ώστε να ξεσκονίσουν τις γνώσεις τους!

Το επιτραπέζιο - Κ.Ο.Κ για τους Οδηγούς του Κόσμου - μπορεί να παιχτεί από 2 ή περισσότερους παίκτες και είναι κατάλληλο για ηλικία από 6 ετών.

- Το game play του παιχνιδιού είναι απλό και κατανοητό, διευκολύνοντας έτσι τη συμμετοχή και το κοινό ενδιαφέρον συμμετοχής από όλους του παίκτες ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

- Οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες μπορούν πολύ εύκολα, με την καθοδήγηση των μεγαλύτερων να απομνημονεύσουν τις σημαίες των κρατών, μαθαίνοντας τες.

- Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες, αντλούν από τις κάρτες πρόσθετες πληροφορίες για τις εκάστοτε χώρες και έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση στην online έκδοση του παιχνιδιού, που παίζεται μέσω smartphone και tablet.

Κατάλληλο από 6+ έως 106+