Σετ Παιχνιδιών Αφύπνισης Αισθήσεων

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
30054
Εταιρεία:
Ludi
36,00

Ένα πλήρες σετ για να αφυπνίσετε τις αισθήσεις του μωρού, από την εταιρεία Ludi!

Πρώτα απ' όλα, εξερευνήστε 6 εύκαμπτα και πολύχρωμα κυβάκια στοίβαξης και δημιουργήστε καταπληκτικές κατασκευές! Αυτό το εκπαιδευτικό παζλ βοηθά στην καλλιέργεια της φαντασίας του μυαλού των μικρών παιδιών. Με την πάροδο του χρόνου, τα παιδιά θα μάθουν να αναγνωρίζουν αριθμούς, ζώα, αντικείμενα, γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα στις πλευρές των κύβων.

Ένα σετ από 6 μικρές μπάλες αισθήσεων σε έντονα όμορφα χρώματα θα προκαλέσει το μωρό. Είτε με ραβδώσεις, ομαλές ή ανώμαλες, όλες οι μπάλες διεγείρουν την αίσθηση της αφής, της επιδεξιότητας και του συντονισμού στις κινήσεις του μωρού. Οι αισθητήριες μπάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παίξουν πολλά διαφορετικά παιχνίδια.

Υπάρχουν επίσης μικρά παιχνίδια μπάνιου! 2 μπουγλόφατσες ζωάκια που ψεκάζουν νερό! Το μωρό θα μπορέσει να συμμετάσχει σε υπέροχες μάχες με νερό κατά την ώρα του μπάνιου ή στην πισίνα! Για ακόμη περισσότερο χρόνο παιχνιδιού, υπάρχει ένα διασκεδαστικό βιβλίο μπάνιου! Αυτό το απαλό και ευέλικτο βιβλίο εικονογραφείται με αγάπη και είναι ιδανικό για μικρά χέρια που θα απολαύσουν να ξεφυλλίσουν τις σελίδες και να εξερευνήσουν τις εικόνες σε αυτές.

Βρεφικά παιχνίδια κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, άοσμο πλαστικό (100% PVC). Το μωρό μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτά τα παιχνίδια για να απαλύνει τα ευαίσθητα ούλα κατά τη διάρκεια της οδοντοφυΐας.

Περιλαμβάνονται τα εξής παιχνίδια: 6 κυβάκια, 6 μπάλες, 2 μπουγελόφατσες, 1 βιβλίο μπάνιου

Ηλικία 10 μηνών+