Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
DIS013
Εταιρεία:
Poppik
18,00

Μεγάλο πόστερ με αυτοκόλλητα – Ποδόσφαιρο

Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ και κολλήστε τα 60 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και ανακαλύψτε έτσι τα πιο διάσημα ποδοσφαιρικά σωματεία στην Ευρώπη Αυτή η αφίσα με θέμα τις ευρωπαϊκές ομάδες ποδοσφαίρου αναπτύσσει τη περιέργεια και εμπλουτίζει τις γνώσεις σχετικά με ένα θέμα που συναρπάζει τα παιδιά: το ποδόσφαιρο και τη γεωγραφία. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν αναγνωρίζοντας τις φανέλες των πιο διάσημων ομάδων και θα μάθουν να εντοπίζουν τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης στους χάρτες.

Η αφίσα εικονίζει έναν μεγάλο χάρτη της Ευρώπης, με τους 60 πιο διάσημους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Κάθε σύλλογος εκπροσωπείται από έναν παίκτη, ντυμένο στα χρώματα της ομάδας του. Το παιδί πρέπει να κολλήσει κάθε παίκτη στο σωστό μέρος. Με το παιχνίδι αυτό θα γνωρίσετε τόσο τις Ευρωπαϊκές πόλεις όσο και τις αντίστοιχες ποδοσφαιρικές ομάδες. Όλοι οι fans του ποδοσφαίρου θα το λατρέψουν.

Αυτή η δημιουργική δραστηριότητα με αυτοκόλλητα είναι πολύ εύκολη και διασκεδαστική ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την μνήμη, τη συγκέντρωση και την ηρεμία του παιδιού. Ακόμη αναπτύσσει την καλλιτεχνική ευαισθησία των παιδιών καθώς είναι φτιαγμένη από τον σπουδαίο καλλιτέχνη Tino de Tinoland που εικονογράφησε την αφίσα.
Η αφίσα είναι τυπωμένη και στις δύο πλευρές: η μία είναι στα γαλλικά, και η άλλη στα αγγλικά και συνοδεύεται από φυλλάδιο στα Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Κινέζικα.

Μόλις ολοκληρωθεί η αφίσα, μπορεί να πλαισιωθεί ή να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο!

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί από τους Tino de Tinoland και κατασκευάστηκε για παιδιά άνω των 7 ετών από τη γαλλική εταιρεία Poppik, στην Ισπανία, σύμφωνα με τα πρότυπα παιχνιδιού CE, χωρίς φθαλικό εστέρα, πιστοποιημένο με PEFC: για την αειφόρο διαχείριση δασών.


Περιέχει: 1 εκπαιδευτική αφίσα (100X68εκ.) + 62 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα
Εικόνογράφηση: Tino de Tinoland

Διαστάσεις συσκευασίας 22 Χ 35 εκ.

Ηλικία 7+