Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
DIS016
Εταιρεία:
Poppik
18,00

Μεγάλο πόστερ με αυτοκόλλητα – Βοτανολογία

Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ και κολλήστε τα 72 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα και ανακαλύψτε τη μαγεία της βοτανολογίας και γνωρίστε όλα τα μέρη ενός λουλουδιού.

Αυτή η αφίσα με θέμα τη βοτανολογία αναπτύσσει τη περιέργεια και εμπλουτίζει τις γνώσεις των παιδιών σχετικά με τα φυτά και τα μέρη τους. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν μαθαίνοντας!

Η αφίσα εικονίζει αγριολούλουδα και τα εσωτερικά και εξωτερικά μέρη ενός άνθους! Το παιδί πρέπει να κολλήσει κάθε φιγούρα στο σωστό σημείο. Με το παιχνίδι αυτό θα γνωρίσετε αλλά και θα εμβαθύνετε τις γνώσεις σας γύρω από την βοτανολογία με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο

Αυτή η δημιουργική δραστηριότητα με αυτοκόλλητα είναι πολύ εύκολη και διασκεδαστική ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την μνήμη, τη συγκέντρωση και την ηρεμία του παιδιού. Ακόμη αναπτύσσει την καλλιτεχνική ευαισθησία των παιδιών καθώς είναι φτιαγμένη από τη σπουδαία καλλιτέχνιδα Lucie Brunellière που εικονογράφησε την αφίσα.

Η αφίσα είναι τυπωμένη και στις δύο πλευρές: η μία είναι στα γαλλικά, και η άλλη στα αγγλικά και συνοδεύεται από επεξηγηματικό φυλλάδιο στα Ελληνικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Κινέζικα.

Μόλις ολοκληρωθεί η αφίσα, μπορεί να πλαισιωθεί ή να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο!

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί από την Lucie Brunellière και κατασκευάστηκε για παιδιά άνω των 7 ετών από τη γαλλική εταιρεία Poppik, στην Ισπανία, σύμφωνα με τα πρότυπα παιχνιδιού CE, χωρίς φθαλικό εστέρα, πιστοποιημένο με PEFC: για την αειφόρο διαχείριση δασών.


Περιέχει: 1 εκπαιδευτική αφίσα (100X68εκ.) + 72 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα
Εικόνογράφηση: Lucie Brunellière

Διαστάσεις συσκευασίας 22 Χ 35 εκ.

Ηλικία 7+