Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
DIS007
Εταιρεία:
Poppik
18,00

Μεγάλο πόστερ με αυτοκόλλητα – Έντομα

Ένα πολύ όμορφο πόστερ εντόμων με 44 μεγάλα αυτοκόλλητα, που το καθένα μπορεί να ξανακολληθεί. Κάθε έντομο έχει έναν αριθμό για να μπορεί το παιδί εύκολα να το κολλά στην αφίσα, ακολουθώντας τους αριθμούς που υποδεικνύονται. Αυτά τα αυτοκόλλητα αντιπροσωπεύουν όλα τα είδη εντόμων: σκαθάρια, δίπτερα, το καθένα πιο όμορφο από το άλλο.

Με αυτόν τον τρόπο το παιδί μπορεί εύκολα να απομνημονεύσει τα ονόματα των εντόμων. Μια όμορφη αφίσα για παιδιά, για να μάθουν ενώ διασκεδάζουν.

Αυτή η δραστηριότητα αναπτύσσει την περιέργεια και εμπλουτίζει τη γνώση. Ενθαρρύνει τα παιδιά να παρατηρούν τη φύση και να τη θαυμάζουν -μπορούν να παίζουν μαζί και να βοηθούν το ένα το άλλο, χάρη στη γιγαντιαία μορφή (100 x 68 εκ.) και στον μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων που μπορούν να επανατοποθετηθούν.

Η δραστηριότητα είναι εύκολη, προάγει τη συγκέντρωση και την ηρεμία και αναπτύσσει την καλλιτεχνική ευαισθησία των παιδιών καθώς είναι δημιουργημένη από τον διάσημο εικονογράφο Owen Davey.


Μόλις ολοκληρωθεί η αφίσα, μπορεί να πλαισιωθεί ή να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο!

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί από τον Owen Davey και κατασκευάστηκε για παιδιά άνω των 6 ετών από τη γαλλική εταιρεία Poppik, στην Ισπανία, σύμφωνα με τα πρότυπα παιχνιδιού CE, χωρίς φθαλικό εστέρα, πιστοποιημένο με PEFC: για την αειφόρο διαχείριση δασών.


Περιέχει: 1 εκπαιδευτική αφίσα (100X68εκ.) + 44 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα
Εικόνογράφηση: Owen Davey

Διαστάσεις συσκευασίας 22 Χ 35 εκ.

Ηλικία 6 - 12