Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
MAT010
Εταιρεία:
Poppik
15,00

Μεγάλο μωσαϊκό με αυτοκόλλητα – Λατινικό αλφάβητο

Ένα μεγάλο πόστερ και 520 μοναδικά αυτοκόλλητα από τη γαλλική εταιρεία Poppik που απεικονίζει με πολύ πρωτότυπο τρόπο το λατινικό αλφάβητο! Κάθε ένα από τα 26 γράμματα του αλφαβήτου απεικονίζεται από ένα ζώο: A για την Αντιλόπη, B για τον Βίσωνα… Το παιδί κολλάει τα σωστά σχήματα στο σωστό σημείο ακολουθώντας έναν χρωματικό κώδικα και με αυτόν τον τρόπο εμφανίζονται τα ζώα και τα γράμματα του αλφαβήτου.

Αυτή η δραστηριότητα έχει κατασκευαστεί για μικρά παιδιά και τα απομακρύνει με έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο μακριά από τις οθόνες. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν τόσο σε ομάδες, χάρη στο μεγάλο μέγεθος του πόστερ (140 Χ 25 εκ.) και στον μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων ή και μόνα τους. Ενισχύει την ικανότητα αναγνώρισης χρωμάτων και σχημάτων και τη λεπτή κινητικότητα. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν και να επανακολληθούν για ατελείωτο παιχνίδι.

Μια δημιουργική δραστηριότητα που προάγει την ηρεμία και τη συγκέντρωση.

Όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια μας για παιδιά συμμορφώνονται με το πρότυπο παιχνιδιών CE, εγγυημένο χωρίς φθαλικό εστέρα και είναι πιστοποιημένα με PEFC: από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση.

Περιέχει: 1 εκπαιδευτική πανοραμική αφίσα (140X25εκ.) + 520 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα
Εικόνογράφηση: Philip Giordano

Διαστάσεις συσκευασίας 22 Χ 27 εκ.

Ηλικία 3 - 6