Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
DJ08259
Εταιρεία:
Djeco
28,00

Tactil Bzzz από την γαλλική εταιρεία Djeco! Ετοιμαστείτε για μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική εισαγωγή στον κόσμο της γραφικής τέχνης με αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι αντιστοίχισης και αισθητηριακής αναγνώρισης! Αυτό το παιχνίδι είναι τέλειο για 2 έως 4 παίκτες και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην ανάπτυξη τόσο των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων όσο και της αίσθησης της αφής.

Για να κερδίσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να βρείτε τα γραφικά ζεύγη και να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες κάρτες εντόμων. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι μόνο διασκεδαστικό, αλλά είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να μυήσετε τα παιδιά σε απλά σκαλιστά γραφικά που μπορούν να αναγνωρίσουν χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αφής τους.

Το παιχνίδι διαθέτει αστεία μικρά έντομα που απεικονίζονται στα πλακίδια, προσθέτοντας ένα εφέ έκπληξη και μια νότα χιούμορ στην εμπειρία. Τα παιδιά θα λατρέψουν να προσπαθούν να βρουν τα ζευγάρια και να συλλέγουν τα σημάδια των εντόμων στην πορεία.

Σκοπός του παιχνιδιού: Συλλέξτε όσο το δυνατόν περισσότερες μάρκες εντόμων

Αυτό το υπέροχο παιχνίδι ταιριάσματος είναι για 2 έως 4 παίκτες και διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Περιεχόμενα: 1 σκαλιστή ξύλινη ρόδα, 8 σκαλιστά ξύλινα πλακάκια εντόμων, 1 υφασμάτινη τσάντα και 24 κάρτες ανταμοιβής με χοντρές κάρτες.

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από: FSC® πιστοποιημένο ξύλο.

Διαστάσεις συσκευασίας 21,5 Χ 3 Χ 21,5 εκ.

Ηλικία 3+