Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
SGM501
Εταιρεία:
Smart Games
38,00

Η εταιρεία Smart Games παρουσιάζει μια σειρά από παιχνίδια λογικής και ενδυνάμωσης IQ. Το παιχνίδι Froggit ανήκει στη σειρά επιτραπέζιων παιχνιδιών της εταιρείας. Οδηγήστε τους βατράχους σας σε όλη τη λίμνη και συγχρόνως , εμποδίστε άλλους παίκτες να κάνουν το ίδιο. Προσοχή όμως στα ψάρια. Ο πρώτος παίκτης που θα φέρει όλη την οικογένεια βατράχων στην άλλη πλευρά κερδίζει το παιχνίδι.

Παίζεται σε 2 επίπεδα παιχνιδιού: Junior και Expert .

Α. Επίπεδο Junior ηλικία 6+

Τοποθετήστε τις οικογένειες βατράχων στο πλάι της λίμνης. Μετακινήστε τους βατράχους κατά μήκος της λίμνης, πηδώντας πάνω από ένα μονοπάτι κρίνων. Αλλά προσέξτε… τα ψάρια μπορούν να τρομάξουν τους βατράχους ! Ο πρώτος παίκτης που θα καταφέρει να μεταφέρει ολόκληρη την οικογένεια βατράχων του στην άλλη πλευρά, κερδίζει το παιχνίδι.

Β. Επίπεδο Expert ηλικία 8+

Εδώ συνδυάζουμε τους βατράχους μας: • Φτιάχνουμε ομάδες , ώστε κανείς να μην μπορεί να σας σταματήσει. • Με παγίδα μικρών βατράχων μπλοκάρεις τον αντίπαλό σου. Η ευέλικτη σκέψη, ο έξυπνος σχεδιασμός και η ευκαιρία να αποτρέψετε τους αντιπάλους σας κάνουν αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι διασκεδαστικό και συναρπαστικό!

Ηλικία 6+