Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
TH457
Εταιρεία:
Tooky Toy
18,00

Το ξύλινο παιχνίδι ντόμινο είναι ένα διαχρονικό παιχνίδι που παίζεται από μικρούς και μεγάλους. Το συγκεκριμένο σετ αποτελείται από 28 ξύλινα τεμάχια ντόμινο, και ένα υφασμάτινο βαλιτσάκι αποθήκευσης και μεταφοράς.
Μέσω του παιχνιδιού ντόμινο τα μικρά παιδιά μαθαίνουν τη λογική των χρωμάτων και των αριθμών, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και τη λογική σκέψη. 
Τα τουβλάκια ντόμινο έχουν σε κάθε πλευρά τους τελείες διαφορετικού χρώματος που αναπαριστούν τον αριθμό που αντιστοιχεί στην κάθε πλευρά. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί αναπτύσσει τις βασικές μαθηματικές του δεξιότητες με διασκεδαστικό τρόπο, μαθαίνει την έννοια της ακολουθίας και τη συσχέτιση χρωμάτων ώστε να κερδίσει το παιχνίδι με βάση τους κανόνες του.
Τέλος, ενθαρρύνεται η ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων του και οι δεξιότητες της λογικής και στρατηγικής σκέψης. Η προσοχή του κατευθύνεται προς ένα συγκεκριμένο στόχο που με σωστή τακτική, καταφέρνει ένα επιτυχές αποτέλεσμα δηλαδή να κερδίσει στο ντόμινο τον ή τους αντιπάλους του σύμφωνα με το κριτήριο της επιλογής του.

Διαστάσεις συσκευασίας 20 Χ 8 Χ 10 εκ.

Ηλικία 3+