Βαλίτσα Trunki Abbie The Ambulance

Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
0358-GB01
Εταιρεία:
Trunki
65,00

Η Trunki δημιουργήθηκε για να νικήσει την πλήξη που τόσο συχνά αντιμετωπίζουν τα παιδιά ταξιδεύοντας. Σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται ως χειραποσκευή, τα παιδιά μπορούν να γεμίσουν την Trunki τους με όλα τα αγαπημένα τους αντικείμενα. Επίσης μπορούν να την χρησιμοποιήσουν σαν πατίνι για ατελείωτους αγώνες!

Είναι κατασκευασμένα από το ίδιο ελαφρύ και ανθεκτικό πλαστικό που χρησιμοποιείτε για τις βαλίτσες των ενηλίκων. Έχει μεγάλη χωρητικότητα 18L για τα παιχνίδια και τα ρούχα που θα χρειαστούν τα παιδιά κατά την διάρκεια του ταξιδιού και κλειδώνει με ένα ειδικό "κλειδί" που υπάρχει στην άκρη του ιμάντα. Επίσης όταν τα παιδιά κουραστούν από το ταξίδι, απλά αφήστε τα να καβαλήσουν την Trunki και τραβήξτε τα από τον ιμάντα!

Διαστάσεις 46 Χ 20,5 Χ 31 εκ.

* Η συγκεκριμένη βαλίτσα είναι κατασκευασμένη από αντιμικροβιακό υλικό Biomaster Antimicrobial που δεν επιτρέπει την επιβίωση των μικροβίων. Η Abbie πήρε τιμητικά το όνομά της από μία νοσηλεύτρια στην Αγγλία που παρείχε υποστήριξη και πρώτες βοήθειες σε ασθενείς στη διάρκεια της πανδημίας.