Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
PIX007
Εταιρεία:
Poppik
17,00

Μεγάλο μωσαϊκό με αυτοκόλλητα – Αστερισμοί

Αυτά τα γεωμετρικά αστέρια αποτελούνται από τρία απλά σχήματα: το τετράγωνο, το ισοσκελές τρίγωνο και το διαμάντι. Τα σχήματα αυτά συνδέονται μεταξύ τους με άπειρους τρόπους έως να σχηματίσουν φανταστικά σχήματα.

Σε αυτό το poster, αυτοκόλλητα διαφορετικών χρωμάτων και σχημάτων (τρίγωνα, τετράγωνα και διαμάντια) τοποθετούνται ακολουθώντας έναν αριθμητικό κώδικα και δημιουργούνται όμορφα μάνταλα.

Αποδράστε στη μαγεία μιας έναστρης νύχτας, δημιουργώντας πολύχρωμα μάνταλα στο στυλ ενός καλειδοσκοπίου.

Αυτή η δραστηριότητα έχει κατασκευαστεί για μικρά παιδιά και τα απομακρύνει με έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο μακριά από τις οθόνες. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν τόσο σε ομάδες, χάρη στο μεγάλο μέγεθος του πόστερ (100 Χ 60 εκ.) και στον μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων ή και μόνα τους. Ενισχύει την ικανότητα αναγνώρισης χρωμάτων και σχημάτων και τη λεπτή κινητικότητα. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν και να επανακολληθούν για ατελείωτο παιχνίδι.

Μια δημιουργική δραστηριότητα που προάγει την ηρεμία και τη συγκέντρωση.

Όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια μας για παιδιά συμμορφώνονται με το πρότυπο παιχνιδιών CE, εγγυημένο χωρίς φθαλικό εστέρα και είναι πιστοποιημένα με PEFC: από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση.

Περιέχει: 1 εκπαιδευτική αφίσα (100X60εκ.) + 1100 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα
Εικόνογράφηση: Sarah Andreacchio

Διαστάσεις συσκευασίας 22 Χ 35 εκ.

Ηλικία 6 - 12