Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
PIX008
Εταιρεία:
Poppik
17,00

Μεγάλο μωσαϊκό με αυτοκόλλητα – Video Game

Αυτή η αφίσα είναι εμπνευσμένη από τα γραφικά του παιχνιδιού Space Invaders, που κυκλοφόρησε το 1978, το οποίο έγινε γρήγορα πολύ δημοφιλές και επηρέασε πολλά άλλα παιχνίδια μετέπειτα. Σήμερα, μικρά τέρατα από pixels είναι το σύμβολο όλων των βιντεοπαιχνιδιών.

Αυτή η μορφή τέχνης με pixel αντανακλά τη σύγχρονη pop κουλτούρα: είναι εμπνευσμένη από τους κώδικες γραφικών πολλών βιντεοπαιχνιδιών της δεκαετίας του ’80 και του ’90, όπως το πολύ διάσημο «Space Invaders». Σε αυτό το poster, οι εξωγήινοι από το διάστημα εισβάλλουν σε μια μεγάλη σύγχρονη πόλη.
Διασκεδάστε δημιουργώντας αστεία τέρατα από αυτοκόλλητα και δημιουργήστε το δικό σας έργο τέχνης από pixel. Μόλις ολοκληρωθεί μπορεί να γίνει ένα όμορφο διακοσμητικό για το δωμάτιο.


Αυτή η δραστηριότητα έχει κατασκευαστεί για μικρά παιδιά και τα απομακρύνει με έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο μακριά από τις οθόνες. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν τόσο σε ομάδες, χάρη στο μεγάλο μέγεθος του πόστερ (100 Χ 60 εκ.) και στον μεγάλο αριθμό αυτοκόλλητων ή και μόνα τους. Ενισχύει την ικανότητα αναγνώρισης χρωμάτων και σχημάτων και τη λεπτή κινητικότητα. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν και να επανακολληθούν για ατελείωτο παιχνίδι.

Μια δημιουργική δραστηριότητα που προάγει την ηρεμία και τη συγκέντρωση.

Όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια μας για παιδιά συμμορφώνονται με το πρότυπο παιχνιδιών CE, εγγυημένο χωρίς φθαλικό εστέρα και είναι πιστοποιημένα με PEFC: από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση.

Περιέχει: 1 εκπαιδευτική αφίσα (100X60εκ.) + 1600 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα
Εικόνογράφηση: Laurent Bazart

Διαστάσεις συσκευασίας 22 Χ 35 εκ.

Ηλικία 5 - 12